Litt om SoulSport.

Siden 1998 har Soulsport levert spesialprofilert sportstøy til idrettsklubber og bedrifter. Klærne designes i samarbeid med kunden og er en perfekt løsning for de som er opptatt av utseende, god kvalitet og fornuftige priser. Soulsport ønsker å levere produkter som på en god måte markedsfører klubben/bedriften i sitt nærområde og for sine kunder/samarbeidspartnere.

 

Soulsport leveres i dag til store deler av det norske basketballmarkedet, en del til ishockey, amerikansk fotball, baseball, lacrosse, samt mange andre mer tradisjonelle idretter. Vi leverer også standardisert profileringstøy der logoer trykkes/broderes på andre klesmerker. 

Eier og daglig leder Petter Sveen har utdannelse fra Forsvaret og Norges Idrettshøyskole. Han har bakgrunn som spiller, trener, dommer og leder på alle nivåer innen basketball. I tillegg er han levende interessert i amerikansk kultur, musikk og sport, og har latt seg inspirere av amerikansk sport og dens profil,  noe som kan observeres i de produkter som Soulsport har levert. 

 

Klær med Soulsport "label" blir produsert i Europa etter spesielle krav til kvalitet på søm, materialer, trykk og funksjonalitet. Produksjonen foregår under kontrollerte former der alle krav til sikkerhet og arbeidsforhold nøye blir ivaretatt.

 

 

Juli 2015   Petter Sveen

Firmainformasjon:

Petter Sveen Athletics

Risveien 7A, 0374 Oslo

tel: +47 99009898

e-post : post@soulsport.no

Kontonummer: 7066 05 19309
Org. Nummer: NO  980 786 943  MVA

                          : 59757