top of page

T-SKJORTER, HOODIS, PIQUÉ m.m.

Vi tilbyr et godt utvalg av standard klær fra forskjellige kjente merker.  Ønsket logotrykk settes på enten med heat-transfer, silketrykk eller brodering. Sjekk våre produsenters kataloger og be om tilbud.

Tracker profileringstekstiler lagerføres i Norge, og kan derfor leveres hurtig av kvalitetsforhandlere over hele landet. Tracker har siden 1992 vært ensbetydende med høy kvalitet til uslåelig pris.

Over er noen eksempler på Tracker produkter. Klikk for å se hele deres katalog.

You logo.jpg

YOU Brands  er en av Nordens ledende bedrifter innenfor produksjon, design, salg, innkjøp og distribusjon av tekstiler for profilmarkedet.  Bedriften ble stiftet under navnet «Handelskompaniet AS» i Skien i 1989, men skiftet i 2012 navn til You Brands.  Utvalget av farger og produkter er enormt og prisene er fornuftige. Klikk for å se hele katalogen

Fruit har et stort utvalg i ulike produkter, farger og modeller i alle prisgrupper. Lagerfører, distribuerer og markedsfører internasjonale anerkjente merkevarer til det skandinaviske profil- og reklamemarkedet.  Klikk  for å se hele deres katalog.

bottom of page